Mobilier pe masura

Va rugam sa alegeti o categorie pentru a vedea detalii cu proiectele realizate

Bucatarii

Vezi Proiectele La Maison

Fie ca este vorba despre o familie cu mai multi copii sau de un cuplu tanar, exista un numitor comun: cu totii petrec foarte mult timp in bucatarie! Cel mai important lucru este ca bucataria sa fie un spatiu in care toata lumea se simte bine, indiferent de varsta, un spatiu in care se pot desfasura diverse activitati, intre care bineinteles gatitul si servirea mesei, dar si joaca si lucrul de acasa. Echipa La Maison are o experienta de peste 10 ani si realizeaza mobila de bucatarie la comanda ce se integreaza perfect in interiorul caselor de toate tipurile.

Biblioteci

Vezi Proiectele La Maison

Cartile tale preferate au nevoie de un spatiu pe masura! Fie ca preferi o biblioteca pe tot peretele, una clasica, una minimalista sau ca doresti sa combini lectura cu televizorul, noi iti putem crea biblioteca la comanda, exact asa cum ai visat. La Maison produce mobila la comanda, de cea mai inalta calitate si in orice configuratie, tocmai pentru a se potrivi perfect in interiorul oricarei incaperi!

Dressing-uri

Vezi Proiectele La Maison

Dressing-ul a detronat in ultimii ani sifonierele si dulapurile clasice, devenind un spatiu preferat al doamnelor, domnisoarelor, dar si a gentlemanilor. Fiind definit prin eleganta si functionalitate, dressing-ul cuprinde spatii bine delimitate, special concepute pentru fiecare piesa vestimentara, accesoriu sau obiect de ingrijire si infrumusetare. Indispensabil pentru orice locuinta, dressing-ul este incaperea unde zilele perfecte incep, iar La Maison iti poate realizeaza mobila la comanda, exact asa cum iti doresti!

Bai

Vezi Proiectele La Maison

Cu totii avem nevoie de o oaza de relaxare, un spatiu in care tot stresul cotidian si toate gandurile rele zboara undeva in necunoscut. Noi consideram ca acest loc este baia, si tocmai de aceea noi cream mobila la comanda, care sa iti ofere spatiu pentru toate lucrurile de care ai nevoie pentru a te relaxa, dar si cele mai practice solutii de organizare, invaluite intr-un farmec eclectic. Astfel, mobila de baie la comanda iti ofera posibilitatea sa alegi exact unde pui prosopul preferat sau spumantul de baie.

Diverse

Vezi Proiectele La Maison

Fiecare persoana sau familie isi exprima personalitatea in primul rand prin casa in care locuieste, spatiu care abunda de mici detalii interesante, demne de admirat. Pentru a va ajuta sa va exprimati liber, am creat sectiunea de "Diverse", unde gasiti mai multe piese de mobilier la comanda. Acum puteti construi cu usurinta un coltisor de rai la fereastra din sufragerie, o camera de copil desprinsa din basm, un birou eclectic sau, de ce nu, un bar clasic masculin. La Maison se asigura ca mobila la comanda se va integra perfect, din punct de vedere aspect si ergonomic, cu locuinta sau spatiul ce urmeaza a fi amenajat.