Apartament rezidential (Dacia)

Pentru mai multe informatii despre proiectul Apartament rezidential (Dacia) - Mobilier la Comanda - Proiect & Design marca La Maison vizitati
Remarcabil prin rafinamentul detaliilor

Amenajarea acestui apartamanet a pornit de la un scenariu fancy, cu influente frantuzesti. Influentele se regasesc la aproape toate nivelurile: cromatica este echilibrata si naturala, texturile sunt moi si catifelate, iar majoritatea accesoriilor sunt patinate si grupate intr-un ansamblu cu look artistic.

Designul livingului a fost conturat in jurul mesei, iar pernele de decor sunt de la Designers Guild. Intr-o parte a livingului s-a creat un colt destinat relaxarii sau discutiilor cu prietenii, cu ajutorul unui fotoliu Mis en Demeure. Pentru un colt imtim, creeaza o compozitie simpla si eleganta, ce iti va oferi binemeritatele clipe de relaxare.

Dormitorul matrimonial are un look feminin si da o senzatie de liniste si de frumos. Capatul de pat a fost tapitat cu tesatura Sanderson, iar noptierele sunt de la Mis en Demeure. Tot de la acelasi furnizor sunt si bancheta asezata in fata patului si suportul de haine. Pentru un somn odihnitor alege texturi vaporoase si culori neutre, ce contribuie la conturarea unui ambient reconfortant.

Deoarece proprietarii si-au dorit o bucatarie cu linii rafinate, designerii nostri au conceput un mobilier la comanda.

Avantajul piesele de mobilier la comanda este ca ele corespund atat cerintelor clientilor, cat si spatiului disponibil. Eleganta bucatariei se datoreaza si combinatie de culori sobre. Negrul blatului si al cuptorului, alaturi de movul scaunelor, ies si mai bine in evidenta datorita albului imaculat al mobilierului.

Baia este de un alb imaculat, iar elementele si ornamentele aramite sunt adevarate bijuterii deco, menite sa infrumuseteze aceasta baie. Si in baie s-a realizat mobilier la comanda, tocmai pentru a crea mobila exact pe gustul proprietarilor. Baia aceasta este un vis devenit realitate!

Pentru a pastra ceva din parfumul retro al cladirii, s-au ales finisaje ceramice cu pattern stilizat sau cu model in relief (in baie si bucatarie). Pardoseala a fost placata cu parchet elegant, din lemn.

 

 

 

Seen it, Loved it, Share it