Apartament rezidential (Kiseleff)

Pentru mai multe informatii despre proiectul Apartament rezidential (Kiseleff) - Mobilier la Comanda - Proiect & Design marca La Maison vizitati
UN CAMIN COCHET, CU ACCENTE STILISTICE VINTAGE

Acest apartament se afla intr-unul dintre cele mai moderne ansambluri rezidentiale din Bucuresti. De indata ce ii treci pragul, te invaluie o atmosfera calda, feminina, in care tusele fine de design completeaza armonios ambianta.

In zona de zi, accentele vivante sunt date de jocurile cromatice care particularizeaza intreaga colectie Jacob, de la Grange. Un truc ce nu da gres niciodata este montarea unei oglinzi mari pe peretele opus ferestrei. Spatiul capata astfel amplitudine. Oglinda este de la brandul Mis en Demeure. Pe lista de achizitii pentru living, proprietarii au trecut canapeaua si masuta Provençal de la brandul Grange.

Proprietarii admirau de mult timp colectiile lansate de brandul francez Grange si au decis ca in noua lor locuinta sa se regaseasca din plin piesele companiei franceze.

De asemenea, dupa cerintele spatiului, in bucatarie este mobila la comanda.

Important este ca proprietarii sa stie cu exactitate ceea ce isi doresc, astfel rezultatul va fi pe masura. Iar daca in ecuatie este inclus si un furnizor profesionist, cum este La Maison, amenajarea va fi una de succes.

O imbinare armonioasa intre elementele clasice si cele cu conotatii vintage se regaseste in zona de dining-bucatarie. Dintre piesele alese sunt masa din lemn masiv Grange si scaune Mis en Demeure, precum si mobila la comanda din bucatarie, realizat in fabrica noastra.

Pentru a conferi un aer princiar dormitorului, tablia a fost realizata pe comanda la La Maison si tapitata cu o tesatura nobila. Baia ce deserveste dormitorul matrimonial atrage prin aspectul unitar oferit de marmura.

Dormitorul de oaspeti a fost gandit intr-o nota pur feminina, aspect relevat prin folosirea tonurilor pudrate si a imprimeurilor florale. Pentru a pastra armonia in aceasta incapere, proprietarii au decis sa achizitioneze noptiere din aceeasi colectie cu frumoasa comoda Grange. In jurul acestei comode, din colectia Directoire, brand Grange, gazda noastra a creionat ambientul din dormitorul de oaspeti.

Seen it, Loved it, Share it